• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Batman

Voor het kopen van een Batman kostuum hoef je niet meer verder te kijken. Op onze website hebben wij de prachtigste pakken voor je van de belangrijkste hoofdrolspelers uit de stripverhalen en films die rond deze Amerikaanse superheld zijn gemaakt. Behalve een outfit die als twee druppels water lijkt op die van de echte Batman, kan je bij ons ook, niet van echt te onderscheiden, pakken van Robin en The Joker bestellen. Zo geven jij en je vrienden aan elk feest een superheldenthema.

Bekijk al onze batman kleding

Van top tot teen verkleed als Batman

Het kostuum van Batman dat wij verkopen, is een compleet pak waarmee je zo naar het carnaval of een ander feest kunt. De basis van het pak wordt gevormd door een zwarte jumpsuit en het karakteristieke Batmanmasker, dat de mond en kin vrijlaat. Om je een echt superheldenimago te geven, heeft het borstgedeelte een extra gespierde look. Het Batman kostuum bestaat verder uit een fraaie cape, bootcovers en een prachtige, goudkleurige riem. Voor het vervoer naar het feest moet je wel zelf zorgen, want aan de Batmobile kunnen we je helaas niet helpen.

Altijd een Batman kostuum in je kledingkast

Door je Batman kostuum bij Funny-costumes.nl te kopen, heb je altijd leuke carnavals- of feestkleding voor handen. Het scheelt een rit naar de feestkledingverhuur, waar je, eenmaal aangekomen, er achter moet komen dat de outfit die je voor ogen had al door iemand anders is gehuurd. En zeg nu zelf, je voelt je toch meer op je gemak in een pak dat helemaal van jou is? Bij ons vind je een unieke collectie Batman verkleedkleding voor alle feesten en partijen. Wij hanteren scherpe prijzen en leveren binnen één tot drie werkdagen op alle adressen in Nederland en België.