• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Historische kleding - Middeleeuwen kostuums

Middeleeuwen kostuums

Als je denkt aan middeleeuwen kostuums, denk je aan kostuums van ridders, prinsessen en de Renaissance. De middeleeuwen ligt al enkele eeuwen achter ons, maar de invloeden van deze tijd zijn nog zeker waar te nemen, denk alleen al aan de prachtige kastelen welke over Europa te vinden zijn.

Verkleed als Ridder

De middeleeuwen gaat gepaard met ridders, dus moet je verkleedkleding aan vanuit deze tijd, ga dan verkleed als ridder. Een ridder is bereden en een bepantserde soldaat, een persoon welke uitgerust is met wapens en een goede beschermende kleding. Funny-costumes heeft deze kleding zeker in de aanbieding, wat te denken van een maliënkolder, helm en beschermende stukken voor over de armen en benen. De ridder kostuums zijn compleet te verkrijgen, in verschillende kleuren en maten. Een ridder kostuum kan ook nog uitgebreid worden met een wapen arsenaal. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan een schild, welke bescherming bood tijdens de gevechten, maar ook aan een echte ridder zwaard mag niet ontbreken bij een ridder kostuum. Als de ridder verkleedkleding nog realistischer moet worden, zijn er ook nog ridder helmen te verkrijgen. Een dergelijke ridder helm is nauwelijks van echt te onderscheiden.

Renaissance verkleedkleding

Mooie prinsessen jurken uit de middeleeuwse renaissance. Deze jurken zijn prachtig afgewerkt veelal met gouden en zilveren details. Indien je een Renaissance jurk zoekt, dan ben je bij funny-costumes aan het juiste adres. Is er een feest met thema de middeleeuwen, dan bieden wij een groot assortiment aan verkleedkledij. Samen verkleed als ridder en prinses maakt u de blits op een dergelijk feest. Funny-costumes biedt een groot scala aan accessoires welke deze middeleeuwse kostuums nog beter tot zijn recht laat komen. De verkleedkleding is na de eenvoudige bestel procedure snel in huis. En natuurlijk profiteert u van het concurrerende prijsniveau van onze middeleeuwen kostuums, uiteraard geldt bij ons ook het niet goed, geld terug garantie