• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Maskers - Dieren maskers

Mombakkes van een dier

Je verkleden geeft je de kans om je, tot een bepaalde mate, te verstoppen, om je even iemand anders te wanen. Te vaak laten we ons leiden door een misplaatst gevoel van schaamte of nodeloze verlegenheid. Dit is helemaal jammer als je een feestje geeft of als je er één bezoekt. Door je te verkleden kun je hier iets aan doen. Leuke, grappige, enge of zelfs sexy kostuums geven je de kans om de sociale norm, die in Nederland zo vaak omschreven wordt als ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, even te omzeilen en werkelijk te genieten van welke gelegenheid dan ook. Dan wil je natuurlijk wel alle keuze en een garantie in kwaliteit en service als het aankomt op je verkleedstukken. Bij Funny-costumes heb je alle keuze uit ons brede en diverse aanbod aan kostuums. Daarin mogen dieren maskers natuurlijk niet ontbreken.

Het hele punt van kostuums is om op te vallen op die ene leuke en unieke wijze. Je wilt er natuurlijk niet bijlopen als alle anderen. Daarom geven we je bij Funny-costumes alle keuze uit ons zeer grote aanbod aan kostuums. Zo kan je je verkleden aan de hand van onze dieren maskers, waar je ook alle keuze in hebt. De dieren maskers die wij je aanbieden geven je de kans om vrij letterlijk de aap uit te hangen. Of als je een Halloween party bezoekt alle gasten de stuipen op het lijf te jagen door in je keuze voor één van onze dieren maskers te kiezen voor een eng varken. Onze dieren maskers zijn dus ook divers in aanbod en geschikt voor vrijwel elke gelegenheid die verrijkt kan worden door je te verkleden. Het houdt bij ons niet op met dieren maskers alleen. Naast dieren maskers bieden wij een zeer divers assortiment aan andere soorten maskers, pruiken en vooral kostuums. Zo kan je bijvoorbeeld, naast je keuze uit de door ons aangeboden dieren maskers, deze aanvullen met bijvoorbeeld een kostuum. Zo kan je je verkleding personaliseren en er werkelijk uniek bijlopen. Dieren maskers en nog veel meer dus bij Funny-costumes. Niet alleen heb je bij ons alle keuze uit dieren maskers, we bieden je deze aan onder wel zeer gunstige voorwaarden. .

Dieren maskers en meer

Dat je alle keuze hebt als het op dieren maskers aankomt zal duidelijk zijn. Dat de door ons aangeboden dieren maskers onderhevig zijn aan de kwaliteiten die je van ons mag verwachten zien wij als een vanzelfsprekendheid. Bij Funny-costumes begrijpen we dat je natuurlijk niet teveel wilt betalen voor je kostuums. Daarom hanteren wij voordelige prijzen voor onze kostuums en andere artikelen. Wat ook van belang is, is dat de artikelen die je bij ons koopt tegen een stootje moeten kunnen. Ook dat is een gegeven bij ons, tenslotte zijn veel feesten, zoals carnaval, onderhevig aan een bult gehos. Plaats je je bestelling, dan kan je deze binnen twee werkdagen verwachten, mits voorradig. Maak dus het meeste van welk feest dan ook, samen met Funny-costumes.

Gemeen konijnen masker
Gemeen konijnen masker
€ 15,95
Details & bestellen
Katten masker
Katten masker
€ 10,95
Details & bestellen