• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Maskers - Film maskers

Net als in de film! Met een film masker! Een geweldig verkleed thema is natuurlijk de film. Welke grappige, enge, fantasierijke creaturen zijn er niet bedacht voor films? Of het feestje nu een film als thema heeft of dat het gaat om een algemeen verkleed feestje, een film masker doet het altijd goed! 

 

Op www.funny-costumes.nl vindt je een groot assortiment van film maskers, maskers bekend uit films.

 

Maskers bekend uit films zijn altijd succesvol juist omdat iedereen ze herkent! Je hoeft alleen nog maar een keuze te maken uit science fiction, humor of horror film maskers.

 

Zo is er een hele serie op www.funny-costumes.nl afkomstig uit de bekende Star Wars films. Wie kent deze koppen niet? Een andere serie die aanleiding geeft tot fantastische maskers is World of Warcraft. Deze monsters wil je liever niet in het donker tegenkomen! Dat geldt ook voor de verschillende masker uitvoeringen van die akelige Joker uit Batman. Met één beweging verander je jezelf in de Joker met de onovertroffen tronie van acteur Jack Nicholson.

 

Andere film maskers zijn milder van karakter. Zo kun je denken aan de oude mannetjes uit de Muppets, of het vriendelijk lelijke gezicht van Shrek of de dommige hoofden van Fred en Barney uit de Flinstones. Wilma! Wie herinnert zich deze kreet van Fred Flinstone niet? Hou er wel rekening mee dat iedereen 'Wilma' gaat roepen als ze je met dit film masker op zien! 


De film maskers van Funny Costumes veranderen je in iemand anders.Niemand zal jou nog als jezelf herkennen, maar je bent wel een herkenbare filmfiguur!

Deluxe Filigree Phantom Masker
Deluxe Filigree Phantom Masker
€ 26,95
Details & bestellen
Venetiaans Capitano Masker
Venetiaans Capitano Masker
€ 13,95
Details & bestellen
Scream Masker Glow in the Dark
Scream Masker Glow in the Dark
€ 9,95
Details & bestellen
President Masker
President Masker
€ 20,95
Details & bestellen