• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Carnavalskleren

Carnavalskleren

Ben je het zat om jaloers te zijn op anderen die wél een leuk pak hadden gekozen met carnaval? Dat hoeft niet meer! Hier vind je carnavalskleren in alle soorten en maten, voor elk wat wils. Met carnaval wil jij natuurlijk beschikken over de leukste carnavalskleren van allemaal. Onze carnavalskleren zijn natuurlijk ook geschikt voor allerlei andere feestjes en partijen.

Bekijk al onze carnavalskleren

Breed aanbod

Wat je maar wilt worden met carnaval, wij hebben het in huis. Ga bijvoorbeeld verkleed als rolmaat, koene ridder of trek een Schotse kilt (met verrassing!) aan. Wil je de rest laten weten dat het je allemaal niks meer interesseert? Wij hebben een groot middelvingerkostuum, zodat je boodschap gegarandeerd aankomt. Ook als olifant, viking, banaan of gangster kun je je vrienden versteld laten staan. In onze webwinkel heb je genoeg keuze.

Nog een drankje, jongens?

Wie zich wil verkleden, denkt al snel aan een superheld. Wij hebben daar de geschikte carnavalskleren voor in huis. Hul je als man in het pak van Bierman, of trek als vrouw het bijpassende jurkje aan. In ieder geval krijg je er een blitse cape bij, zodat je zeker weten de show steelt.

Superaanbiedingen

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, want bijna al onze carnavalskleren zijn in de aanbieding. Soms gaat er meer dan de helft van de prijs af! Daar hoef je met carnaval dus geen biertje minder op te drinken. Sterker nog, koop je een carnavalspak bij ons, dan kun je best een rondje voor je vrienden geven. Dus wat houdt je tegen? Kijk rond in onze webwinkel en zoek het meest geschikte carnavalspak waarmee jij de koning van het feest wordt.