• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Kinderen - Studio 100 kleding

Verkleedkleding voor kinderen van de helden van studio 100. Waarschijnlijk zijn ook uw jonge kinderen opgegroeid met de creaties van Studio 100. Deze zeer toegankelijke personages vormen steeds opnieuw een bron van inspiratie voor verkleedspelletjes en toneelstukjes. Daarbij is het voor de kids natuurlijk helemaal geweldig als de echte kleding van hun studio 100 helden aanwezig is. Funny Costumes heeft de leukste verkleedkleding van studio 100 voor uw kinderen in huis.

 

Leuke verkleedkleren van Studio100

 


Piet Piraat verkleedkleding
Verkleed als Piet Piraat. Deze dappere zeerover houdt zijn hoofd altijd koel en vaart dagelijks over de zeven zeeën.


Bumba verkleedkleding
Verkleed als Bumba  een lief clowntje dat zijn publiek graag verrast met kleine trucjes of een mooi muziekje.


Mega Mindy en Mega Toby verkleedkleding
Verkleed als de superhelden Mega Mindy en Mega Toby, die het tegen elke boef opnemen. Uiteraard horen bij deze kostuums de maskers waardoor niemand ziet wie deze superhelden eigenlijk zijn.


Kabouter Plop
Verkleed als Kabouter Plop serveer je de heerlijkste plopmelk en plopkoeken van de wereld. En het konijn Bobo houdt veel van spelen en avonturen beleven.


Rick, Olivia en Xavier
Rick, Olivia en Xavier van de jeugdserie Rox vormen een sterk team als het gaat om misdaden op te lossen. 


K3 bengeltjesjurk
In de K3 bengeltjesjurk voelt elk meisje zich een mooi engeltje dat zich 24 uur lang heel goed moet gedragen. Best lastig eigenlijk.


Informatie over de verkleedkleding
Bij elk kledingstuk staat informatie over de leeftijd waar het kostuum geschikt voor is. Ook vindt u bij al onze verkleedkleding een beschrijving van de bijgeleverde accessoires en informatie over de levertijd.