• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Halloween kleding - Halloween dieren kostuums

Halloween dieren kostuums

Met onze halloween dieren kostuums, trek je wat origineels aan. En dan hebben wij het natuurlijk niet over een koe of een paard. Met halloween dieren kostuums bedoelen wij ook verkleedkleding van een echt eng dier. Je staat er versteld van hoe groot het assortiment van kleding is bij funny-costumes, welke ook zeker geschikt zijn voor een halloween feest. Met deze kledij is rekening gehouden met de pasvorm, het moet immers makkelijk te dragen zijn.

Enge dieren verkleedkleding

Iedereen heeft wel een angstaanjagend eng dier waar hij bang voor is. Wat is er nu leuker om als dit dier verkleed te gaan? Halloween is bij uitstek een goed festijn om dit aan te trekken, maar er kunnen natuurlijk ook andere gelegenheden zich voordoen waarbij een kostuum van een eng dier aangetrokken dient te worden. Stel, een goede vriend is zeer bang voor een specifiek dier, jaag hem de stuipen op het lijf met een halloween dieren kostuum. Vaak kan de kleding nog griezeliger gemaakt worden door het gezicht eng te schminken en nep bloed of een masker te gebruiken, deze producten zijn ook te bestellen bij funny-costumes.

Van halloween spinnen tot aan weerwolven dieren kostuums

Als je vraagt, noem eens een halloween dieren kostuum? Dan zullen vele een verkleedkledij van een spin noemen. Door de acht poten en het griezelige uiterlijk worden deze vaak tot de groep van enge dieren benoemd. Maar welke dier zou nog meer tot de categorie Halloween behoren? Wat te denken van een weerwolf! Bij volle maan vindt er de verandering plaats en zullen de weerwolven te voorschijn komen. Ook jij kan luidkeels het gejank van een weerwolf na doen indien je verkleed bent in een dergelijk halloween dieren kostuum. Daarnaast behoren andere dier soorten ook tot deze groep, bloeddorstige vleermuizen, of kostuums van enge apen, aangereden konijnen of een lab rat. Kortom, de keuze aan enge dieren verkleedkledij is reuze, met onze halloween dieren kostuums!

1 dag levering
L
Sale
Skelet kat cat woman Kostuum
Skelet kat cat woman Kostuum
€ 38,99 € 24,99
Details & bestellen
Anubis Jakhals Verkleedkleding
Anubis Jakhals Verkleedkleding
€ 51,99
Details & bestellen
Make-Up FX Schmink Op Waterbasis lime groen
Make-Up FX Schmink Op Waterbasis lime groen
€ 4,99
Details & bestellen
Nepbloed met Spray
Nepbloed met Spray
€ 3,99
Details & bestellen
Latex Kit zombie
Latex Kit zombie
€ 12,99
Details & bestellen