• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Verkleedkleren

Verkleedkleren

Verkleedkleren

Verkleedkleren vindt u hier in allerlei variaties en daardoor zijn de verschillende verkleedkostuums geschikt voor oneindig veel mogelijkheden. Tijdens het vieren van carnaval loopt iedereen in de meest waanzinnige verkleedkleren en ook u kunt opvallen in de massa met uitgedoste mensen. U kunt als gereedschap vermomd gaan en feestvieren als hamer of rolmaat. Of wat te denken om tijdens carnaval in een bierpulkostuum rond te lopen? Carnaval is echter niet het enige feest, waarvoor de verkleedkleren kunnen worden gebruikt. Ook voor vrijgezellenfeesten, themafeesten, kerst en voor Halloween bieden wij u een breed aanbod van de meest waanzinnige outfits.

Bekijk al onze verkleedkleren

Voor ieder feest een outfit

Geen carnaval, maar een ander feestje? Kijk in het aanbod van feestelijke, originele themakostuums en u vindt gegarandeerd het perfecte kostuum. Maak indruk met een van de bijzondere opblaasbare feestkostuums en verkleed u als pompeuze pompoen of als een geestige verschijning in de vorm van een geestenrijder. Kiest u liever voor verkleedkleren die nog beter om het lijf gegoten zitten? Neem dan een kijkje in het aanbod van second skin kostuums. Daar maakt u zeker weten indruk mee. U bent met een second skin systeem van top tot teen in stof gehuld en kunt op een uiterst comfortabele manier feest vieren. Ook leuk om met zijn allen tijdens een vrijgezellenfeest in een dergelijk kostuum de straat op te gaan.

Het grootste assortiment verkleedkleren

Is het bovenstaande niet helemaal wat u zoekt? Geen nood. Want het aanbod van verkleedkostuums komt ook aan uw wensen tegemoet. Zo kunt u zich als heks kleden of als een echte smurf feest gaan vieren. Het aanbod van verkleedkleren en de thema’s zijn echt zo divers, dat u altijd een passend kostuum zult vinden. Kijk eens bij de dierenkleding of bij de kleding van de popidolen. Bent u naast verkleedkleren nog op zoek naar accessoires? Ook die hebben wij voor u beschikbaar.