• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Carnavalspakken - Vind je unieke outfit voor carnaval — Carnavalskleding, Feestkleding & Verkleedkleding bij Funny Costumes

U bent hier op de juiste plaats voor het kopen van waanzinnige en originele carnavalspakken. Vier carnaval zoals het hoort, in een uitdossing die de feestende menigte uiteen zal doen wijken. U vindt in ons aanbod niet alleen unieke, maar ook dwaze, grappige en zelfs angstaanjagende carnavalspakken. U kunt zich tijdens carnaval kleden zoals u wilt, want het aanbod van carnavalskleding is natuurlijk het grootst. Het carnavalsfeest moet uiteraard ook op grootse wijze gevierd worden en dat kan in een groot carnavalspak. Bijvoorbeeld door voor een van de opblaasbare kostuums te kiezen, waarbij het natuurlijk nog wel mogelijk is om mee te feesten tijdens de polonaise.

Bekijk al onze carnavalspakken

Uniek: opblaasbare carnavalspakken

De opblaasbare carnavalspakken zijn uniek en zijn ook nog eens functioneel, want in alle drukte wordt u met een opblaasbaar kostuum zeker niet geplet. De opblaasbare feestkleding is in alle variaties beschikbaar. Zo kunt u als pinguïn of als een trainer van een bodybuilder op bijzondere wijze carnaval vieren. Of wat te denken van een opblaasbaar kostuum met paard en al, waarbij u als indiaan de teugels in handen heeft. Niet opblaasbaar, maar wel groot is de carnavalskleding van de grote grappige clown, dat meteen al op de lachspieren werkt.

Het grootste assortiment online

Wij bieden u carnavalspakken aan in allerlei soorten en maten en u kunt op uw gemak het complete aanbod bekijken. Uiteraard kunt u ook bij alle andere verkleedkleren kijken, want tijdens carnaval is elke uitdossing toegestaan. Overigens kunt u verder van de gelegenheid gebruikmaken om in het aanbod van pruiken en accessoires te kijken, zodat u wellicht een eigen creatie kunt samenstellen. De feestkostuums in ons aanbod zijn van een uitstekende kwaliteit en er is bij de afwerking extra aandacht besteed aan details. De carnavalspakken bieden alle comfort en zitten dan ook als gegoten. Dat komt natuurlijk goed van pas tijdens het vieren van het spetterende carnavalsfeest.