• Vanaf € 2,95 verzendkosten
  • 5% tot 15% korting per 5 producten
  • 15% tot 60% korting op accessoires
  • 300.000+ producten op voorraad

Halloween kleding - Capes

Capes

Capes zijn bij uitstek een simpel verkleedstuk. Daarnaast dienen capes er vaak voor om een kostuum compleet te maken. Een cape staat bekend als een grote lap stof, welke veelal met een koord of knopen om de hals vast gemaakt wordt. Capes zijn er in vele soorten en maten, in ons assortiment hebben wij capes welke tot aan de grond reiken. Maar wij hebben ook capes tot aan de knieholtes of billen. Ook zijn deze in verschillende kleuren verkrijgbaar en in variërende kwaliteitsklassen, van simpele tot bedrukte capes.

Halloween capes

Als je aan een cape denkt welke voor halloween gebruikt wordt, komt direct de veelal zwarte cape naar voren welke gebruikt wordt voor een dracula of een vampieren kostuum. In deze rubriek vindt u vele capes welke u voor deze verkleedkleding kunt gebruiken. Een luxe gevoerde cape, met rood aan de binnenzijde en een zwarte suede look aan de buitenzijde. Ook zijn er dubbelzijdige capes welke aan twee kanten gedragen kunnen worden.

Superhelden of tovenaar outfit

Onmisbaar bij een superhelden outfit is een cape. Er kan natuurlijk gekozen worden om een compleet kostuum aan te schaffen van uw favoriete superheld, maar het is ook mogelijk om een eigen superheld te creëren. Hiervoor heb je uiteraard een superhelden cape voor nodig. Een andere bekende groep waarbij een cape onmisbaar is, zijn tovenaars of de goochelaars. Hierbij dient de cape niet alleen om een outfit compleet te maken, deze hebben ook nog een belangrijke functie. Hoe laat een tovenaar of goochelaar iets groots verdwijnen? Juist, vaak wordt hierbij een groot doek of de cape gebruikt. Multifunctioneel is dit verkleedstuk dus.

Een cape als sexy accessoire

Daanaast worden capes gebruikt om verleidelijke moves door het vrouwelijk geslacht uit te laten voeren. Doorgaans wordt de lange uitvoering van een cape gekozen, welke eenvoudig af te doen is door de druk knoopjes.

Poncho Wild West Kleding
Poncho Wild West Kleding
€ 38,95
Details & bestellen
Paar - Zwarte omkeerbare Cape
Paar - Zwarte omkeerbare Cape
€ 42,95
Details & bestellen
Witte Cape
Witte Cape
€ 24,95
Details & bestellen
1 dag levering
Mexicaanse Bandieten Sombrero
Mexicaanse Bandieten Sombrero
€ 25,95
Details & bestellen
Mexicaanse Snor
Mexicaanse Snor
€ 5,95
Details & bestellen